Möhippa...

Vad kan man göra på en möhippa?
På Eventguiden kan du hitta massor med olika förslag på vad man kan göra under en möhippa som gör den både rolig och minnesvärd för den blivande och för alla hens vänner. 
Vad tycker hen om att göra, vad vill ni utsätta hen för? Ska det vara roligt, tokigt, energiskt, avkopplande, skrattanfall? :) 
Chokladprovning, vin-eller ölprovning, hoppa bungy jump, dansa tango,poledance eller salsa, lösa roliga uppdrag tillsammans, spela in en musikvideo, gå på spa och bada bastu. Åka omkring med rullskridskor ute på stan och be om pussar för att samla in pengar till behövande. Börja morgonen med en kidnappning, dra iväg på westernridning, utmana varandra i olika uppdrag där det gäller att vara snabb och kvicktänkt och hålla huvudet på skaft. Gokart, glasblåsning eller segway. Spela golf eller paddla kanot, ta dykcertifikat eller lära sig surfa. Det finns nog något för alla. Både för det som vill vara mer äventyrlig och för den som vill ta det lugnt. Bjud på en lyxfrukost och avsluta med en kväll på nattklubben. Allt tillsammans med nära och kära. Såklart måste den som ska gifta sig ha på sig nån tokig outfit så att hen syns ordentligt ;) Varför inte åka häst och vagn, eller rida på en kamel. Beroende på budget så kan man ju göra massa roliga saker. Bergsklättring vore något. Varöfr inte ta en hel helg med upplevelser utöver det vanliga? Ja som sagt listan kan göras otroligt lång... Har du fler ideér?  
Hoppa fallskärm står högt på min lista, det vore en häftig grej att göra på en möhippa.
Vill du läsa mer om möhippor. Kika in på: http://www.eventguiden.se/mohippa där kan du hitta massor med förslag på vad du och dina vänner kan göra tillsammans. Det finns något för alla!
 
ti
 
hoppas din hippa blir hur cool som helst!!! :)
 
Sponsrat inlägg

Kommentera inlägget här :