Söndagsmorgon <3

Känner lugnet en solig söndagsmorgon, vaknade kl 06.00 pigg och glad, hade då sovit min skönhetssömn som jag behöver. Började med att kramas lite med mig underbara sambo som inte kunde sova någe mera. Som söndagsrutin så städar vi alltid, skönt att ha en fast dag i veckan för sånt tråkigt.... Så började med att slå igång vattenkokaren och medans den jobbade på så fick sig blommorna lite vatten och  den första tvätten är startad, lagom till att vattnet hade kokat upp.
 
En kopp the i gamla minnens mugg, en mugg som min gamla chef hade uppe i Stora Sjöfallet när jag jobbade där. När jag var in till henne på kvällarna så var det alltid ur denna mugg som jag drack the, när hon slutade i Sjöfallet så fick muggen komma med mig hem. Glad och tacksam över det, den har ett stort affektionsvärde för mig. Själva thet, regnbågsthe kommer från min underbara vän Daniel. 
 
 
"Akustisk vår" spelas på spotify lite så där lagom lugnt och mysigt och lite morgonplugg inför min intervju som blir av senare idag.Vi gör grupparbete som handlar om flyktingsituationen och mänskliga rättigheter så i vår grupp intervjuar vi tre olika personer som alla har något att göra med HBTQ och flyktingar på olika sätt. Otroligt intressant och kul. Dom har veckorna läser vi samhällskunskap så utöver denna uppgift så skriver jag på en om polyarkisk demokrati samt en om mänskliga rättigheter. Mycket jobb att göra men väldigt intressant. Det blir en hälsa på dag idag som börjar i Granån och avslutas med middag i Tärendö. Det blir mysigt å dra ut å ratta lite bil en sväng i soliga vädret. :D 
 
Hoppas alla får en underbar söndag! <3

Kommentera inlägget här :