när äppelträdet står i blom


Varje gång jag sätter mig vid köksbordet så är det detta jag ser. Äppelträdet med så vackra blommor. Spännande och se om det blir några äpplen sen. 


Har jobbat hela helgen och har ännu två pass kvar i morgon. Sen är jag iaf ledig hela tisdagen. Å då kommer älskade ungen hem också. Iallafall en kort sväng. Har både nattjobb å kvällsjobb så då får hon vara några extra dagar med sin pappa. Men snart, om två veckor har vi semester.
Nu hoppa ner i sängen! Sov gott! :) 

Utflykt till Degerberget


Idag blev det en kvällstur upp på Degerberget, snustorrt på marken, vacker utsikt och tusentals mygg. 

Det skulle tydligen finnas en landkyrka nånstans men den kom vi inte fram till, även nån grotta som jag förstod det men ajja... Får gå upp dit nån mer gång :) 


Degerberget ligger en bit utanför Pålänge i Kalix kommun. 108 meter högt om jag kommer ihåg rätt. :) 

det var det sommarlovet ;)

skolan slutade i fredags, haft så fint sommarlov över helgen och hunnit med massa saker, både sånt som varit kul men även sånt där nödvändigt och idag fick potatisen äntligen åka ner i backen :) ska bli spännande å se om de blir något av den. 

Saga har efter mycket sparande köpt en studsmatta helt själv. Så den har de hoppats i hela helgen. Både med och utan Grim. Och jag fick finbesök å en finblomma av Malin som jag inte hängt med på ett bra tag. 

Nu ligger jag i sängen på spikmattan å sen blir det att kalla på John blund, imorgon börjar jobbet igen så uppstigning före tuppen så man hinner med allt. Blir några långa dagar för saga men de är bara tre veckor kvar till vi tar två veckors föräldraledighet. Det blir nice det! 

Hoppas att alla haft en bra helg :)