när man känner sig nöjd med livet

det är när man mår så himla bra. När allting flyter på och när en känner sig så säker på allt. Har hängt nere i Sundsvall i några dagar nu, tenta och föreläsningar och plugg. Massor med underbar tid tillsammans med mina fina studiekamrater som även kommit att bli några av mina närmsta vänner. Om drygt en vecka går vi ut på VFU, en slags praktik typ, och jag ska vara på kommunen, utreda och analysera rekrytering. 

Det känns så himla kul och verkligen något jag kommer ha nytta av i mitt framtida arbete som ännu är oklart vad jag kommer göra. Men jag har en grov plan på vad jag vill göra efter utbildningen, och idag dessutom pratade vi om magisterexamen, det är mycket troligt att jag kommer fixa en sån också på sidan av ett jobb. Jag vill börja med att arbeta för en välmående personal, vart och hur är en senare fråga. Jag villska utbilda mig till skratterapeut, jag vill jobba som chef nångång och även som kurator. Känner jag mig själv så kommer jag nog hinna med detta och lite till. :) 

Trots att allting går så himla bra och att allt flyter på så finns även en stor sorg inom mig. Cancer hos en av mina käraste, en cancer som inte går att göra något åt. En cancer som är lika med slutet. Jag kan inte göra något åt detta och jag känner mig helt maktlös. Men jag kommer fortsätta leva, vara glad och skratta. Oavsett den stora sorgen som ständigt gör sig påmind. Men att gömma huvudet i sanden det fungerar bara en stund. Sen måste man upp till ytan för att hämta luft. 

I morgon är det sista skoldagen, sen ska jag ska hem till min familj igen ❤ 
Men nu är de gonatt. 

Caepe Diem! 

ibland är en effektiv

ja, mitt plugg den här veckan har nästan varit obefintligt. Vi har salstenta på måndag och jag har inte ens läst ut alla böcker ännu. Men jag är däremot väldigt bra på att prokrastinera. Ni vet när man gör allt annat för att slippa plugga. Men nu ikväll så gick det undan, jag har förberett en presentation inför inneveckan nästa vecka med fin PowerPoint å allt. Imorgon måste jag ta mig i kragen och bläddra lite bland böckerna och få ihop min fusklapp som vi får ha med på tentan. Men först en vända på gymet på morgonen. :) 

en träningsvecka

när hela världen kretsar kring träning just nu... 
Igår insåg jag att jag kommer träna 4-5 pass i veckan när jag försökte lägga upp de på nå bra sätt. Sen vet jag ju själv att det inte alltid kommer bli så många pass och målet för mig är egentligen bara att komma igång igen. Men ungefär så här kommer min träningsvecka se ut:
Måndag: Gym - helkropp
Tisdag: Gruppträning - Kalix kommun kör ett lunchpass varje tisdag där det är lite olika gruppträningsformer så det kan bli lite vad som :) 
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Gruppträning - Zumba (love it, man får som släppa loss helt)
Fredag: Gym - helkropp
Lördag: Vilodag
Söndag: Gruppträning - Yoga eller vilodag. 
Jag är gärna på gymet från morgonsidan så man får energi till resten av dagen. Tisdagarna och torsdagarna är lunchpass. Yogan är ett kvällspass vilket är rätt skönt så man kan koppla av efter en hel vecka. Sen är de så att jag ibland jobbar eller så har jag Saga på söndagar så då kan de få bli nå hemmayoga. :) 
Men detta är min plan nu iallafall och planer är alltid bra att ha :)

Åker till Sundsvall nästa vecka till skolan så tänkte plocka med mig träningskläderna iallafall för de finns ett gym rätt nära där vi ska bo, så får vi se om det blir lite träning där också :) men är både skönt och kul att vara igång igen. Det är dessutom bara massor med hälsofördelar att träna. Idag är jag på.jobbet till 17, sen åker jag på yogan direkt. 

Trevlig söndag på er å namaste ;)