När en går till gymet...

Imorse efter mitt nattjobbande så drog jag iväg på gymet. Gjorde uppvärmning med å svingade en kettelbell fram och tillbaka. Sen träffade jag på J som också nyss hade kommit dit, så jag hakade helt sonika på hennes pass. Vilket vart ben å jag hade planerat rygg/axlar typ. 

Hur som helst, jag är en sån person som vet att jag har massor med benmuskler men som inte gillar att träna ben för jag tycker det är jobbigt och när jag väl gör det så blir det typ lite enkelt å helst inga vikter. 

Idag vart de bra vibrationer i benen kan man säga. Å jag chockade mig mig själv litegrann oxå....
Jag som aldrig gör knäböj tog 50kg.
Sen körde vi hacksquat där vikten vart 100kg jämt. 
Så avslutade vi med benpress vilket jag brukar köra de få gånger jag kör ben fast utan vikt! Nu damma vi på med 80kg å det gav faktiskt bra vibrationer i låren. Imorgon kommer jag inte kunna gå och kul hade jag på köpet. :) Att ta vara på sig själv

Ja jag är tydligen en effektiv superkvinna som kan hinna med hur mycket som helst på en dag samtidigt som jag filosoferar om livet medans jag gör alla dom där sakerna som jag tycker om att göra. 
Jag har dock bestämt mig för att ta det lugnt, eller det är egentligen fel det. Däremot att ta mig tid för mig själv, vilket jag ofta glömmer bort när jag har så mycket för mig. Därför var jag här för nån vecka sen på en himmelsk underbar hotstone choklad massage och bara njöt. Jag har alltid tyckt om att läsa böcker och i somras beställde jag flera nya, plus att jag nu gått med i en bokklubb som heter LivsEnergi, fick välja två böcker där den ena handlar om mindfulness och den andra handlar om våra chakran, vilket är något som intresserat mig länge.
 
Jag tycker verkligen det är kul och roligt att ha mycker saker för mig, jag är en sån människa som oftast har hundra järn i elden och smider medan järnet är varmt. Däremot så gör jag inte saker jag inte tycker om att göra. Vilket säkert gör att allt går så mycket lättare. Jag kan nästan påstå att jag bara gör roliga saker, eller roliga är inte alla kanske, men intressanta eller utvecklande eller på något sätt så är det ju något som innefattar att jag får känna mig positiv med olika bemärkelser. 
 
Sen däremellan alla saker så håller jag nu på att lära mig att stanna upp lite och lägga fokus på mig själv. Bara mig. För glömmer man bort sig själv så går allting snett i slutändan. Så att hitta små stunder varje dag där man bara är, det är viktigt. Kvällarna ligger jag ofta på spikmattan en stund. Jag läste någonstans på facebook om medveten tandborstning, vilket är något alla kan prova, glöm allt annat dom där två mintrarna och fokusera på här och nu. Vilken upplevelse du kan få! Eller en liten thestund. Ja det finns många saker i vardagen man kan medvetandegöra också. Just att stanna upp en stund eller två för att bara ta hand om sig själv på ett eller annat sätt. Det är viktigt för att orka vidare :)
 
Carpe Diem!
 

Måndagen mot nya mål

Idag började jag dagen med att springa på löpband en stund och sen lyfte jag lite vikter i bästa källaren. Jag har ett nytt mål, jag älskar mål egentligen. Att sträva mot någonting och veta att man tillslut kommer fram till det. Det ger en pepp och energi. 
Men målet då, det är Wild West Run 1 september i Boden. Ett OCR lopp där du både får springa och ta dig över hinder. Så nu är mitt mål att fixa det loppet. Och på vägen dit kommer jag se till att ha lite olika delmål. Dom är dock inte helt bestämda ännu. 
Jag är ambassadör för ett märke som heter Just strong. Kika in på www.juststrong.com grymma träningskläder. Använd koden SANERIKSS10 så får du 10% rabatt :)
Hursomhelst, upplägget på gymet kommer vara löpbandet för att bättra på min löpning. Idag gick jag 5 minuter i snabb takt sen joggade jag 10 minuter och ökade tempot lite efter 5. Det är uppvärmning å sen kör jag lite blandat vikter å maskiner med mera. 2 gånger i veckan är planen. Samt att jag är på gruppträning (minst ett pass/v), vilket kan vara lite olika alternativ beroende på vad som passar bäst in tidsmässigt den veckan. 
Å med det känner jag mig riktigt nöjd. När det blir lite varmare ute så ska jag börja springa utomhus också. Men det kommer senare. :) 
När jag köpte min nya telefon fick jag trådlösa hörlurar på köpet. Perfekta att ha på gymet 👌🏼
Efter gymet åkte jag och hämtade Grim då Marcus vabat med han idag. Snörde ihop havregrynsgröt med kanel och diverse fröer, är så stolt över mig själv att jag lyckats med gröten. Jag har alltså avskytt gröt (!)

Sen har resten av dagen bestått av plugg å mer plugg typ. Fram till kl 16 för då checkade jag in på jobbet där jag blir till imorgon. Då är det en helt nya dag med nya möjligheter. 

God natt önskar den effektiva superwoman. :)