Den sanna kärleken <3

Vad innebär egentligen den sanna kärleken, jag ser det som så att uppoffra sig själv och att ge villkorslöst till något eller någon annan. Den består av massa braiga känslor som sprider sig genom kroppen. Att känna kärlek eller att ge kärlek innebär att man känner sig själv eller ger av sig själv, känslor som ömhet, tillhörighet, samhörighet och uppoffring. Att bry sig om sig själv och om andra. Att kunna känna kärlek till sig själv är viktigt för att kunna visa kärlek till andra. 
 
Villkorslös kärlek är kärleken min mamma gett mig från det innan jag föddes. Hon hade gjort vad som helst för mig. Hon kommer alltid leva kvar i mig. För någon dag sen sa jag till Saga att mommo skulle tycka du är så fin i den där overallen som hon köpte åt dig i julklapp. Svaret jag fick var så självklart. - Såklart mamma, hon ser ju mig hela tiden så jag vet ju att hon tycker jag är fin. 
 
 
Den här muggen påminner mig själv om kärleken till en plats och en kvinna som fick mig att våga, som fick mig att tro på mig själv, som fick mig att växa och som fick mig att ta flera steg ut i livet. 
 
 
Så har vi underbara Daniel, som ofta gav mig tuff kärlek som han kallade det, som jag tog åt mig olika mycket av och alltid haft hans ord i bakhuvudet. Vi spred vår kärlek till dig ut i världen och vi blundade och önskade. 
 
 
Jag önskar alla människor kärlek, mer kärlek åt folket brukar jag säga, alla behöver vi sprida vår kärlek för att göra världen till en bättre plats. Ibland behövs det inte så mycket. Börja med dig själv, fundera över vad du kan göra. Känner du någon kärlek till dig själv, känner du kärlek till någon annan, dela med dig av den. Stäng inte inne din kärlek, lär dig känna kärlek till dig själv så du kan dela med dig av den till andra. 
 
Kärlek åt er alla <3

Kommentera inlägget här :