SEE her, ACT from the problem and CHANGE it!

 
När man blir helt stum, när man inte kan tala. När känslorna är många och gåshuden känns över hela kroppen. När tårarna rinner ner från kinderna och man inte kan sluta gråta. När man känner sådan styrka och engagemang i det dessa grymma tjejer gjorde tillsammans med sitt crew. När bild, text, prat, dans och musik kan göra så mycket. När man kan relatera till det själv. När man tillslut inte vet vart man ska ta vägen. När föreställningen var slut och man sätter sig i bilen för att åka hem. När tårarna bara fortsätter rinna längst med kinderna. När man kommer hem och inte kan sluta gråta. 
 
 
Elin och Ronja, ni berör! Ni kämpar, ni visar, ni är grymma! Vi behöver fler som ni! Ni är i klass med Linnea Claesson, Mia Skäringer och många fler som tar upp dessa viktiga ämnen. TILLSAMMANS kan vi stoppa det omänskliga samhället vi lever i.
 
 
 
 
Om föreställningen: 
 
"En föreställning om kvinnors rättigheter som arrangeras av Elin Söderlund och Ronja Englund.

Elin och Ronja vill visa vad en kvinna får gå igenom i dagens samhälle och hur verkligheten faktiskt ser ut. På föreställningen kommer de ta upp begreppet feminism och förklara vad det egentligen betyder, samt att de kommer motivera och inspirera åskådarna till att föra budskapet vidare. Bara för att Sverige har kommit en bra bit på vägen med jämställdhetsutvecklingen är inte kampen slut. Vi är inte i mål, men dit ska vi. En kvinnas röst får inte dämpas. När hon höjer sin hand- SEE her, ACT from the problem and CHANGE it!

För att föreställningen ska bli så lärorik, underhållande och intressant har Elin och Ronja valt att gestalta budskapet i form av sång, dans, bild, text, prat och musik. De vill att åskådarna ska höra budskapet, se budskapet, känna budskapet och kunna relatera till det. Kvinnor har också en röst, åsikt och vilja! Denna föreställning handlar inte om att trycka ner någon, utan att lyfta de som under alla år blivit nertryckta och nedröstade. Kvinnor ska också få höras!"
(Lånat från deras facebook: SAC UF)
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :