Carpe Diem

Läser min blogg och konstaterar att som vanligt är det längesen det skrevs något här..  

Men 27/1-2020 då införskaffade jag mig ett vardagsrumsbord och skrev att jag nu bara behöver en TV och måla om lite så är det fint. Men först skulle kontoret fixas….  

Hösten 2020 nu, ibland har jag nog ganska lång startsträcka men var sak har sin tid och var sak tar sin tid brukar jag tänka. Nu kan jag i alla fall säga att kontoret är klart! Det är målat och tapetserat, jag har en fin sekretär och skaffade en bäddsoffa om jag får mycket besök. Som i helgen, då vi invigde mitt vardagsrum och det fina dansgolvet jag har. Där har det också blivit målat och tapetserat! Känner mig så nöjd. Nu ska jag snart börja tänka på sovrummet, där har jag tapeter till en vägg redo som ligger i skåpet och mognar. Sen ska det målas en del också.  

Det händer massor med saker i mitt liv hela tiden konstant. Jag började spela fotboll i våras. Något som jag velat göra jättelänge, har spelat matcher med NSK under sensommaren och det har varit så sjukt roligt att få vara med. Jag är glad och tacksam.  

Jag har börjat plugga igen (som vanligt) läser nu till holistisk coach via Lillsveds folkhögskola. Intressant intressant och något jag tänker mig ha nytta av både i privatlivet men även till Skratta med Sandra, som jag inte ens har nämnt här på bloggen men kika in på www.skrattamedsandra.se så får du se vad jag pysslade med förra hösten.  

Hur som helst, men det här inlägget ville jag mest berätta att jag lever, jag är glad och jag mår bra! Jag har mitt liv som jag tycker om och jag gör det jag vill göra. Jag följer mitt hjärta och fångar dagen! 

Carpe Diem.